Cips Paketinden Hediye Kazanma Taktikleri

Bildiğiniz üzere bazı  cipslerin içinden çıtır para rokko şeker falan hediye çıkıyor sizinle şimdi bunları kazanma taktiklerimi paylaşacağım (Başka yerde bunları bulamazsınız :) )
çıtır para ile ilgili görsel sonucu
  1.              Cipsin içinden para çıkma ihtimali süpermarketlerde, büyük alışveriş merkezlerinde çok azdır siz büfe, bakkal gibi yerlerden almaya çalışın.
  2.              Hediyeli olan cipsler büyük ihtimal ile önlerdedir. Çünkü bakkal sahibi siz “Hediyeli olanları bakkalcı arkalara saklamıştır.” diye düşünürsünüz diye düşünüp ön taraflara koymuştur.
  3.              Yeni çıkan aç kapa cipslerinin yanına gidin ve kimsenin bakmadığı sırada içini açıp hediye veriyor mu diye bakın içinde bir şey yoksa geri kapatırsınız.
  4.            İyi hissediyorsanız şöyle bir paketi yoklayın. (En iyisi de artık paketlere fazla hava basıyorlar dokunuyorsun üstten patlıyor.)



Son olarak da cipsten para çıktı diyelim o para ile bir daha cips almayın emin olun bir daha çıkmıyor. 50 liraya kadar veriyor bir de güya daha 10 liranın üstünde bulanı görmedim şu çıtır paradan. 
SONRAKİ
« Önceki Post
ÖNCEKİ
Sonraki Post »