Pes 2015 Türkçe Yama Ve Türkçe Spiker


PES 2015 Türkçe Dil

PES 2015 bugün itibariyle çıktı. PES 2015 PC sürümünde Türkçe dil seçeneği olmayanlar için oyunun içerisinden alınan Türkçe dosyayı sizlere sunuyoruz. Bu küçük dosya ile artık oyundaki tüm metinler Türkçe olacak.

PES 2015 Türkçe Dil Dosyası

PES 2015 PC sürümü Türkiyede Türkçe dil seçeneği ile birlikte çıktı ancak oyunu dijital ortamdan edinenlerde sadece ingilizce seçeneği vardı. Bu dosya ile artık tüm metinler Türkçe olacak.
-Orijinal oyuna zarar vermez.
-Oyununuz orijinal ya da değil çalışır.
-Yama değildir, Türkiye'de çıkan Türkçe versiyondan alınmıştır.


Konu Ayıraçları



PES 2015 Türkçe Spiker ÇIKTI!

Yine bir sürpriz yapalım dedik:) Erkene aldık. PES 2015 için hazırladığımız Türkçe spiker'in ilk versiyonu çıktı. İçerisinde spiker ve yorumcu var. Tek dosya ve kurulumu çok kolay. exTReme 15 V1 indirenlerin indirmesine gerek yok.exTReme 15 içerisinde zaten vardı. PES 2015 yamalı veya yamasız, orijinal veya değil, tüm PC versiyonlarında çalışır. İndirme linkleri konunun devamında...
VE GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!
PES 2015 için üzerinde uzun zamandır çalıştığımız Türkçe spiker V1 sonunda hazır. Henüz spikerle işimiz bitmedi. Bu ilk versiyon ve güncellemeler olacak.

Türkçe spiker bu kez yorumcu ile beraber. Türkçe spiker kurduğunuzda artık ingiliz spiker yerine Türkçe spiker gelecek ve tüm replikler Türkçe olacak. Her zamankinden daha keyifli, heyecanlı ve eğlenceli..
 exTReme 15 V1 İndirenlerin indirmesine gerek yok. exTReme 15 V1 içerisinde zaten mevcut.
Herkese iyi eğlenceler dileriz.

Eğer oyununuz ORİJİNAL ise;
Boyut: 209 mb


Eğer oyununuz ORİJİNAL DEĞİL ise;Boyut: 209 mb





Alıntıdır.."turkcespiker.com" sitesinden alınmıştır..


SONRAKİ
« Önceki Post
ÖNCEKİ
Sonraki Post »