Twitter Toplu Takip Bırakma Kodu (Güncelledim)

   Twitter'da birilerini takip ederken gaza gelip çoğu gereksiz kişiyi takip etmiş olabilir, yada izin verdiğiniz bir uygulamanın herkesi takip eden bir virüs olduğunu görebilirsiniz. Bu takip ettiğiniz kişileri tek tek silerken biraz fazla zaman kaybedebilirsiniz. Ama bu kod sayesinde zamandan kazanabilir, takibe aldığınız kişileri hızlıca otomatik olarak unfollow edebilirsiniz
unfollow ile ilgili görsel sonucu



1-) Öncelikle twitter hesabınıza Chrome kullanarak girin ve takip ettiğiniz kişilerin olduğu sayfaya gelin.

2-) Sağ tıklayarak öğeyi denetleye basın.

    Programsız Twitter otomatik takip etme (Auto Follow)_


    3-) Console kısmına gelin paint ile ok çizerek gösterdim.



            
           4-) Ve bu kodu ekleyip enter tuşuna basın. Bu kod sayesinde bütün takip ettiğiniz kişileri otomatik olarak takipten çıkarmış olacaksınız.


    setInterval(function () {
    t = $(".following").find(".follow-button");
    if (!t[0]) {
    window.scrollTo(0, $(document).height());
    } else {
    console.log(t.attr("class"));
    t.trigger("click");
    }
    }, 1000)

    Güncelleme - Belli Miktar Kişiyi Otomatik Takipten Çıkarma Kodu; Bu kodu da istek üzerine ekliyorum :) Bu kod sayesinde ise sınırlı sayıda kişiyi takipten çıkarmış oluyorsunuz. Yaklaşık 990 kişiyi otomatik olarak takipten çıkarıyor. Böylece Twitter'ın hesabınıza müdahale etmesi çok olası bir durum olmaktan çıkıyor.


    setInterval(function () { t = $(".following").find(".follow-button"); if (!t[0]) { setInterval(function(){t=$(); if(!t[0])window.scrollTo(0,140000); },100) } else { console.log(t.attr("class")); t.trigger("click"); } }, 1000)



    NOT; Kodu console kısmına yapıştıramaz iseniz Chrome'un üst taraftaki ayarlar bölümündeki yapıştır tuşunu kullanabilirsiniz ki genelde ben bütün kodları oradan yapıştırmak zorunda kalıyorum.




    NOT 2; Kodu dikkatli kullanın çok kullanırsanız hesabınız kapanabilir.


    SONRAKİ
    « Önceki Post
    ÖNCEKİ
    Sonraki Post »