Rome Total War II Torrent İndir



Merhaba arkadaşlar,
bu konumda istekten dolayı rome total war II'yi paylaşıyorum.Oyunun torrent linkini sizlere vereceğim.Tarafımca denenmedi ama güvenilir bir dosya olduğunu söyleyebilirim.


Oyunumuz konusu ve grafik özellikleriyle gerçekten mükemmel diyebilirim. Böylesine eski savaşları konu alan oyun için bu kadar yüksek kalitede grafiklerin olması gerçekten mükemmel bir şey.

Savaş alanında askerlerimizi yakından izleyebilir savaşın gidişatı hakkında fikir edinebiliriz. Büyük bir ordu komutamız altında olacak ve emirlerimize göre savaş alanında hareket edecekler. Ordumuzu başarılır bir şekilde yönetip hem savaşları kazanacak hem de topraklarımızı genişleteceğiz. Serinin 2. oyunu ilk oyuna göre baya gelişim göstermiş ve oynanabilirlik bakımından daha gerçekçi olmuş. Yapay zekanın gelişim gösterdiği 2. oyunda hem düşman askerleri hemde kendi askerlerimiz emirleri daha iyi yerine getirecekler.

Eğer strateji oyunlarını seviyorsanız Total War ROME 2 oyunu tam size göre diyebilirim. Oyun hem görsel hemde oynanış olarak sizi tatmin edebilecek düzeyde. Ayrıca savaş sırasında ki ses efektleri de çok hoşunuza gidecek.








Total War ROME 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP/ Vista / Windows 7 / Windows 8
İşlemci: 2 GHz Intel Çift çekirdek işlemci / 2.6 GHz Intel Tek çekirdek işlemci
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: DirectX 9.0c uyumlu 512 MB ekran kartı (shader model 3, vertex texture destekli)
Sabit Disk: 35 GB boş alan


RAR ŞİFRESİ : kralanlatim.blogspot.com
SONRAKİ
« Önceki Post
ÖNCEKİ
Sonraki Post »