Rockstar'ın İki Efsane Oyunu PS4 için Yayınlandı!

Sony'nin PlayStation 4 için geriye dönük desteği devam ediyor. Geçmişin efsane oyularının yeni konsolda hayat bulmasını sağlayan şirket, Rockstar Games'in 2 efsane oyunun PS4 için yayındığını duyurdu.

Her oyun konsolunun dönemine damgasını vuran efsane oyunları vardır. Bu oyunların tarihe gömülmesini istemeyen şirketler, zaman zaman geçmişin klasiklerinin yeni nesil cihazlara taşınmasına olanak sağlıyor. Benzer bir hamle bu defa Sony ve Rockstar’dan geldi.PlayStation 2’nin popüler iki oyunu PS4 için satışa sunuldu.

 PS2 Efsaneleri PS4'e Taşınıyor

Zamanında oldukça popüler olan, bugün bile PS2sahipleri tarafından severek oynanan Bully ve Manhuntoyunları PS4 için PlayStation Network’de satışa sunuldu. 1080p çözünürlük desteği ile güncellenen oyunlarda başarılar, ekran paylaşımı, uzaktan oynatma, PS Vita üzerinden 2. ekran desteği gibi yeniPS4 özellikleri de kullanılabiliyor. 

 Bully ve Manhunt'ın Satış Fiyatları Ne?

Bully ve Manhunt oyunları Türkiye PSN Mağazası’nda da yerini almış durumda. Oyunların satış fiyatı ise 44.99 TL. Bakalım geçmişin klasikleri PS4 için yayınlanmaya devam edecek mi?

SONRAKİ
« Önceki Post
ÖNCEKİ
Sonraki Post »